Je bekijkt nu de versie van de website die zowel informatie bevat over Helibel Herent als Helibel Lille. Voor meer gedetailleerde informatie over één van beide scholen kan je rechtstreeks naar http://herent.helibel.be of http://lille.helibel.be surfen, of gebruik maken van de koppelingen rechts bovenaan iedere pagina.

Studietoelagen

Ook volgend schooljaar kunnen ouders van kleuters en leerlingen van het lager onderwijs opnieuw een studietoelage ontvangen. Ouders met meerdere kinderen (ook in het secundair of hoger onderwijs) dienen nog maar één gezinsdossier in. Vanaf 15 augustus worden deze formulieren beschikbaar gesteld, maar je kan vanaf dan ook een digitale aanvraag doen via:


Digitale communicatie met ouders   

Beste ouders hieronder vindt u een link naar het formulier voor digitale communicatie met ouders: eentje voor ouders met kleuters en/of leerlingen in de school van Lille en één voor ouders met kleuters en/of leerlingen in de school van Herent.

Mogen we vragen om het bovenstaande formulier voor ELK KIND apart en correct in te vullen!

De school dankt u om mee te gaan in het avontuur van digitale communicatie en zo mee te helpen met de vermindering van de papierberg en te zorgen voor een beter milieu.